Topadvertentie

Wanneer je je advertentie omdoopt tot een topadvertentie, staat deze altijd boven alle onbetaalde advertenties. Je advertentie blijft daarmee samen met andere Topadvertenties boven de advertenties staan welke géén Topadvertentie promotie hebben.

Topadvertentie

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Topadvertentie.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een Topadvertentie en 56 dagen beter zichtbaar in de subrubriek.