Prijs wijzigen

Wanneer je een advertentie hebt geplaatst, kun je de prijs als volgt aanpassen.

• Log in op Speurders.nl
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op het zwarte pijltje achter de betreffende advertentie op het tandwieltje en selecteer Wijzigen.
  • Vul je gegevens in.
  • Kies bij prijs voor "Vraagprijs" en "bieden vanaf vraagprijs", wanneer je wil dat mensen vanaf een prijs kunnen bieden.
  • Selecteer het bedrag in het veld met de prijs en pas hier de prijs aan.
    Let op: vul alleen het bedrag in zonder extra tekens.
  • Vervolg de stappen om je advertentie aan te passen.
  • Klik op ADVERTENTIE WIJZIGEN.
  • Je advertentie is aangepast. Het kan zijn dat je de wijzigingen in eerste instantie niet ziet. Druk dan op F5 (pc) of Command-R (mac) om de pagina te verversen.

Belangrijk:  Het is niet mogelijk om de rubriek te wijzigen wanneer er promoties actief zijn. Je dient eerst de promotie te beëindigen.