Cookies instellingen

Speurders.nl maakt gebruik van zogeheten Cookies: kleine tekstbestanden die - bij het openen van een website - door de webserver op je computer worden geplaatst. Cookies zorgen er onder andere voor dat Speurders.nl je e-mailadres onthoudt, zodat je dat niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. Hiervoor moet je internetbrowser de cookies wel toelaten. Als de cookies 'uitstaan', kun je bijvoorbeeld geen advertentie plaatsen.

Belangrijk:
Zorg ervoor dat de (aanbevolen) opties geselecteerd zijn, zodat je browser goed functioneert, kies je een andere optie dan kan er niet gegarandeerd worden dat Speurders naar behoren functioneert.

Hieronder staat uitgelegd hoe je de cookies aankunt zetten in verschillende internetbrowsers:

Cookies aanzetten in verschillende browsers

1. Google Chrome
  2. Internet Explorer
  3. Firefox
  4. Safari (Apple)

1. Google Chrome

• Open Google Chrome op uw computer.
  • Klik op het menu in de rechterbovenhoek.
  • Klik op Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven.
  • Klik in het gedeelte Privacy op Instellingen voor inhoud.
  • Gebruik het gedeelte Cookies om je instellingen te wijzigen:
  • Als je zowel directe als indirecte cookies wil toestaan, klik je op Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld.

2. Internet Explorer

• Kies in het menu voor de optie 'Extra' (of 'Tools') en vervolgens de optie 'Internet Opties' ('Internet Options').
  • Klik op het tabblad 'Privacy'.
  • Controleer of de instelling op Medium ingesteld staat.
  • Onder de knop Advanced kun je de gedetailleerde opties zelf opgeven.

3. Firefox

• Kies in het menu voor de optie Extra (of Tools) en daarna Opties (Options).
  • Klik op het tabblad Privacy
  • Onder de optie 'Cookies' kun je de optie 'Cookies van websites accepteren' aanvinken

4. Safari (Apple)

• Kies de optie 'Safari'in het menu
  • Kies de optie 'Voorkeuren'.
  • Kies het tabblad 'Beveiliging'.
  • Onder 'Accepteer Cookies' kun je de Cookies aanzetten.
  • Tik op Accepteer cookies "Altijd".

Belangrijk:

• De Privémodus uitschakelen Safari.
    Als je Privémodus is ingeschakeld, verschijnen de balken van Safari in een zwarte of donkere kleur in plaats van blauw of grijs.
  • Je dient de privémodus uit te schakelen en cookies te accepteren, doe je  dit niet kunnen pagina's niet goed functioneren.
  • Tik op Accepteer cookies om in te stellen of Safari cookies accepteert "Altijd" of "Van bezocht".