Adblock instellingen

Adblock

Belangrijk is dat je geen gebruik maakt van internet browser existenties die de functie hebben content te blokkeren. Het installeren van extensies/ internet browser toepassingen zoals Adblock en Adblock Plus (ABP) wordt af geraden. Deze toepassingen blokkeren Javascript met het gevolg dat er functionaliteiten van Speurders niet geladen kunnen worden; voorbeelden zijn de knoppen 'stuur een email' en het bewaren van een advertentie.

Adblock pauzeren

Voor alle browsers is het vrij eenvoudig de extensie Adblock te pauzeren.

• Klik rechtsboven in op het AdBlock menu.
  • Klik vervolgens op "Pauzeer op deze website".

Adblock Plus (ABP)

Schakel Adblock Plus uit wanneer je ABP geïnstalleerd hebt.

Chrome, Safari, Firefox

- Klik op het ABP icoontje.
- Je ziet nu een groen vinkje voor "Ingeschakeld"  staan.
- Klik op "ingeschakelt", om Adblock Plus uit te schakelen.

Edge

- Klik op de blauwe "Aan" -schakelaar in het menu van de adblocker plus, de schakelaar zal naar "Uit" verschuiven.