Adblock instellingen

Adblock (Plus)

Belangrijk is dat je geen gebruik maakt van internet browser existenties die de functie hebben content te blokkeren. Het installeren van extensies/ internet browser toepassingen zoals Adblock (Plus) wordt af geraden. Deze toepassingen blokkeren Javascript met het gevolg dat er functionaliteiten van Speurders niet geladen kunnen worden; voorbeelden zijn de knoppen 'stuur een email' en het bewaren van een advertentie.

• Google Chrome:
    • Klik op het "Chrome menu" rechtsbovenin de hoek,
    • Klik vervolgens op "meer hulpprogramma’s" en vervolgens op "extensies".
    • Je ziet nu alle extensies.
    • Zet nu het vinkje in het selectie vakje uit, wanneer je Adblock wilt uitschakelen.
    • Klik op het prullenbakje om Adblock te verwijderen
  • Safari
    • Open de internet browser.
    • Klik in de menubalk op "Safari" en vervolgens op "Voorkeuren".
    • Je ziet nu het Algemene menu van de voorkeuren.
    • Kies nu voor "extensies" en voor "verwijder installatie".

• Firefox:
    • Open de internet browser.
    • Klik op het menu rechtsbovenin de hoek.
    • Vervolgens op "Add-ons".
    • Kies voor "Extensies", deze optie vind je links in het menu.
    • Om Adblock uit te schakelen, klik je op het knopje "Uitschakelen".
    • Om Adblock te verwijderen, klik je op het knopje verwijderen.