Advertentie kopieren

Advertentie kopiëren

Als je een artikel nog niet hebt verkocht en je advertentie is verlopen, kun je zelf je advertentie kopiëren.
Let op: Het is niet mogelijk om promoties van een advertentie te kopiëren naar een andere advertentie. Een promotie wordt aangekocht om een specifiek advertentienummer op te laten vallen. Een promotie is daarom gekoppeld aan een specifiek advertentienummer. Voor meer informatie vind je hier.

Dat werkt als volgt:

1. Log in op je Speurders.nl account en klik op "Mijn Speurders":

2.  Klik vervolgens op het tabblad "Advertenties":

Advertenties zwarte knop.png

3. Hier vind je een overzicht van je lopende advertenties die op Speurders.nl staan:

Je kunt deze advertenties bekijken, kopiëren, wijzigen en of verwijderen:

4. Klik op "kopiëren" onder de desbetreffende advertentie om deze te kopiëren.
Belangrijk: Wanneer je een advertentie kopieert die gepubliceerd is m.a.w. de advertentie staat nog online (zie advertenties in "GEPUBLICEERD")  pas de advertentie dan aan!  Het is namelijk niet toegestaan om dubbele advertenties te plaatsen. Wanneer je een kopie van een advertentie plaatst en de oude staat nog online, wordt je nieuwe advertentie als dubbel aangemerkt en zal je advertentie verwijderd worden. Dit gebeurt ongeacht of de nieuwe advertentie van promoties is voorzien of niet.

5. Je kunt ook een (reeds verwijderde) advertentie vanuit je archief ("ARCHIEF") kopiëren. Dit werkt hetzelfde. Deze advertenties staan niet online. Wanneer je altijd vanuit je "archief" advertenties kopieert, is de kans klein dat je dubbele advertenties plaatst.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.