Advertentie kopiëren

• Log in op Speurders.nl
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op het zwarte pijltje achter de betreffende advertentie op het tandwieltje en selecteer kopiëren.
  • Pas de advertentie aan. Wanneer je oude advertentie nog online staat, wordt je nieuwe advertentie als dubbel aangemerkt en wordt deze verwijderd.
  • Klik op ADVERTENTIE PLAATSEN.
  • Je hebt nu een advertentie geplaatst.

Archief advertentie

Kopieer de advertentie vanuit je 'ARCHIEF'.

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • En vervolgens op 'ARCHIEF'.
  • Klik op het zwarte pijltje achter de betreffende advertentie op het tandwieltje en selecteer kopiëren.
  • Pas de advertentie aan, waar nodig. Wanneer je oude advertentie nog online staat, wordt je
  • Klik op ADVERTENTIE PLAATSEN.
  • Je hebt nu een advertentie geplaatst.

Belangrijk: Wanneer je dubbel plaatst, zal je advertentie verwijderd worden. Dit gebeurt ongeacht of de nieuwe advertentie van promoties is voorzien of niet. Daarnaast is het niet mogelijk om promoties van een advertentie te kopiëren naar een andere advertentie. Een promotie wordt aangekocht om een specifiek advertentienummer op te laten vallen. Daarom is een promotie aan een specifiek advertentienummer gekoppeld.