Advertentie bewaren of doorsturen

Bij Speurders.nl kun je advertenties eenvoudig opslaan en bewaren.  Klik daarvoor in een advertentie op het "bewaar" knopje onder in de advertentie. Om de advertentie door te sturen, kun je op de knop "stuur door" klikken. Zie afbeelding hieronder:

Deze advertentie kun je terugvinden onder het tabblad 'Overzicht' in 'Mijn Speurders'. Meer informatie vind je hier.

Geen Bewaarknop

Belangrijk: Indien deze knoppen niet zichtbaar zijn, wordt dit probleem verholpen door plug-ins zoals Adblock te verwijderen. Voor meer informatie vind je hier.