Advertentie bewaren of delen

Bij Speurders.nl kun je advertenties eenvoudig bewaren en delen.

Advertentie Bewaren

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik op BEWAAR onder in de advertentie.

Deze advertentie kun je terugvinden onder het tabblad 'Overzicht' in 'Mijn Speurders', bij de bewaarde advertenties.

Advertentie delen

• Om de advertentie door te sturen, kun je op STUUR DOOR.
  • Vul hier de gegevens in en eventueel een bericht aan de ontvanger.
  • Klik vervolgens op VERZEND BERICHT.
  • Je bericht is verzonden.

Geen Bewaarknop

Wanneer deze knoppen niet zichtbaar zijn, wordt dit probleem veroorzaakt doordat het script door plug-ins geblokkeerd wordt. Door plug-ins zoals Adblock te verwijderen wordt het probleem verholpen.