Advertentie wijzigen

Advertenties wijzigen of verwijderen, werkt als volgt:

1. Log eerst in en klik op  "Mijn Speurders":

2.  Klik vervolgens op het tabblad "Advertenties":

Advertenties zwarte knop.png

3. Om je advertentie te wijzigen, klik je op het zwarte pijltje achter de betreffende advertentie (bij het tandwieltje) en selecteer  je "Wijzigen".

4. Doorloop alle stappen om de advertentie te wijzigen. Dit zijn dezelfde stappen die je volgt bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.  Klik hier voor meer informatie.

5. Als je alle stappen hebt doorlopen en op "advertentie wijzigen" klikt, worden de wijzigingen verwerkt: advertentiewijzigen.png

Let op: De verwerking kan enige tijd duren. Het kan zijn dat je de wijzigingen in eerste instantie niet ziet. Druk dan op "F5" om de pagina te verversen.

• Belangrijk:  Het is niet mogelijk om van rubriek te wijzigen zodra er een promo is aangeschaft. Je dient eerst de promotie te beëindigen.