Doorlopende promo kopen

Mocht je je advertentie voor langere periode online willen zetten, dan kun je overwegen een doorlopende promotie af te nemen. 
Dit heeft  5 voordelen: 
 

 1. Jouw advertentie altijd prominent aanwezig
 2. Je krijgt korting tot wel 34%
 3. Je ontvangt na iedere verlenging een mail waarmee je de promo kunt stopzetten
 4. Geen omkijken naar de betaling
 5. Bij verwijdering stopt automatisch je verlenging

 

Zo krijgt je advertentie maximaal aandacht en heb je jouw product of dienst sneller verkocht.
De promo's kun je stoppen door de promoties aan te passen.

 

Zo neem je een doorlopende promotie af:

 • Kies bij het plaatsen voor "doorlopend" om een afgenomen promotie automatisch te verlengen. 

doorlopend.png

 

 

 • Let op:  Omdat een doorlopende promotie te kunnen activeren, geef  je toestemming voor een automatische incasso van de vervolgbetalingen. Selecteer het onderstaande selectievakje als je daarmee akkoord gaat. 

 

akkoord.png


Wanneer wordt de promotie afgeschreven?

Je advertentie blijft 56 dagen online staan. Kies je voor een doorlopende promotie, hou er dan rekening mee dat de promotie doorloopt totdat je de promotie beëindigd of stopzet. Wanneer een advertentie verloopt, wordt ook je promotie stopgezet. Het kan voorkomen dat dit halverwege een verlenging gebeurd en dat het bedrag afgeschreven wordt. Vergeet dan niet je advertentie te verlengen want anders raak je de resterende promotiedagen kwijt. De einddatum van de promoties  staat aangegeven bij de desbetreffende promotie. 

Hieronder volgt een overzicht van de looptijd van de verschillende promoties:

 • Homepagetopper per drie dagen, om de drie dagen wordt het bedrag afgeschreven. Dus in de eerste looptijd van de advertentie: 19 x afgeschreven.  
 • Rubriekstopper per zeven dagen, om de week wordt het bedrag afgeschreven. Dit houdt dus in dat het bedrag 8 x afgeschreven wordt gedurende de eerste looptijd van de advertentie.
 • Fototopper per zeven dagen, om de week wordt het bedrag afgeschreven. Idem als de rubriekstopper.
 • Opvallende achtergrond per 28 dagen. Dit betekent dat het bedrag 2 x afgeschreven wordt gedurende de eerste looptijd van de advertentie. 
 • Omhoogplaatsing. Je kunt je advertentie meerdere dagen omhoog laten plaatsen. Het bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. Het tijdstip waarop je de advertentie online zet wordt gebruikt, als het tijdstip voor de omhoogplaatsing van de advertentie de komende dagen. Door de advertentie later online te zetten, zullen de omhoog plaatsingen ook later plaats vinden op de daaropvolgende dagen.

 

 

 

 

 

 

Heb je meer vragen? Stel ons een vraag.