Doorlopende promo

Mocht je je advertentie voor langere periode online willen zetten, dan kun je overwegen een doorlopende promotie af te nemen. Zo krijgt je advertentie maximaal aandacht en heb je jouw product of dienst sneller verkocht.

Je kunt een doorlopende promo ten alle tijden stop zetten door deze in je advertentie aan te passen. De promo wordt dan bij de eerst volgende verlening stop gezet.

Voordelen doorlopende promo

1. Jouw advertentie altijd prominent aanwezig
  2. Je krijgt korting tot wel 34%
  3. Geen omkijken naar de betaling
  4. Je kunt de promo zelf tussentijds stopzetten
  5. Bij verwijdering stopt automatisch je verlenging

Doorlopende promo aanschaffen

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik bij de advertentie waaraan je een promo wenst toe te voegen op het tandwieltje.
  • Klik nu op Promo's wijzigen.
  • Selecteer hier de doorlopende promo die je wenst toe te voegen.
  • Vergeet niet onze voorwaarden te accepteren!
  • Klik op AFREKENEN EN WIJZIGEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is de promotie actief gedurende de periode dat je advertentie online staat.