Advertentie verlengen

Als je advertentie wel is verlopen, maar het artikel nog niet is verkocht, kun je de advertentie als volgt verlengen:

Belangrijk: Advertenties in het archief worden na 56 dagen definitief verwijderd.

1. Log in op je Speurders.nl account en klik op "Mijn Speurders":

2.  Klik vervolgens op het tabblad "Advertenties":

Advertenties zwarte knop.png

3. Selecteer vervolgens links de gearchiveerde advertenties door op "archief" te klikken.

4. Klik links van de advertentie op de knop "plaats".  De betreffende advertentie wordt dan opnieuw in "Gepubliceerd" gezet.

5. Je advertentie is nu online gezet.

Let op:  omdat de advertentie bij verlenging de originele advertentiedatum behoudt, verschijnt deze nu niet meer bovenaan de advertentielijst.
M.a.w.: kopers die zoeken naar nieuwe items zien de verlengde advertenties in eerste instantie niet, zij zien alleen nieuwe items.

Tip:  Wil je dat je advertentie weer bovenaan verschijnt?  Dan dien je de advertentie omhoog te plaatsen; Klik hier voor meer informatie over het omhoogbellen.