Advertentie verlengen

Als je advertentie wel is verlopen, maar het artikel nog niet is verkocht, kun je de advertentie als volgt verlengen:

Belangrijk: Advertenties in het archief worden na 56 dagen definitief verwijderd.

• Log in op Speurders.nl
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • En vervolgens op 'ARCHIEF'.
  • Klik links van de advertentie op PLAATS.
  • Je advertentie is nu online gezet.

Let op:  Bij verlenging behoudt de advertentie de originele aanmaakdatum. Omdat de advertentie ouder is, verschijnt deze nu niet meer bovenaan de advertentielijst. M.a.w.: kopers die zoeken naar nieuwe items zien de verlengde advertenties in eerste instantie niet, zij zien alleen nieuwe items.

Tip:  Wil je dat je advertentie weer bovenaan verschijnt?  Dan kun je de advertentie omhoog plaatsen.