Promo wijzigen

Promotie wijzigen

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik bij de advertentie waarvan je een promo wenst te wijizgen op het tandwieltje.
  • Klik nu op Promo's wijzigen.
  • Selecteer hier de (doorlopende) promo die je wenst toe te voegen / te verwijderen etc.
  • Vergeet bij een doorlopende promo niet om onze voorwaarden te accepteren !
  • Klik op ADVERTENTIE WIJZIGEN of op AFREKENEN EN WIJZIGEN.
  • Je advertentie is nu gewijzigd en niet langer voorzien van een promo of voorzien van meerdere en/of andere promo('s).