Omhoog plaatsen

Na het plaatsen van je advertentie wordt deze automatisch in de door jou gekozen rubriek, bovenaan geplaatst. Onze sortering vindt namelijk plaats op moment van plaatsing. De meest recent geplaatste advertentie staat bovenaan. Dus hoe langer geleden je advertentie is geplaatst, hoe verder je advertentie standaard naar beneden zakt.

Je kunt je advertentie op Speurders.nl wel weer extra onder de aandacht brengen door deze na plaatsing, te voorzien van een 'omhoogplaatsing'.

Advertentie omhoog plaatsen in je account

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de rode knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Omhoog plaatsen en maak een keuze voor hoeveel dagen je je advertentie wil voorzien van deze promo.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een omhoogplaatsing en staat deze tijdelijk weer bovenaan de pagina.
  • Een eenmalige omhoogplaatsing kost € 1,95.
  • Bij een omhoogplaatsing van meerdere dagen wordt de advertentie elke dag op het tijdstip waarop je de promo hebt gekocht, nog een keer omhoog geplaatst.

Even geen toegang tot je account?

Je kunt je advertentie ook omhoog plaatsen per sms / telefoon.

Belangrijk: Je kunt alleen actieve/gepubliceerde advertenties omhoog plaatsen. Verlopen advertenties kunnen niet omhoog ge-sms't of omhoog gebeld worden. Let hier goed op want bij vergissing wordt het bedrag alsnog in rekening gebracht.