Advertentie verwijderen

Als je een artikel hebt verkocht, kun je zelf je advertentie verwijderen.

Let op: wanneer de advertentie verwijderd wordt, worden tevens de doorlopende promoties van deze advertentie beëindigd.

Advertentie verwijderen

• Log in op Speurders.nl
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op het zwarte pijltje achter de betreffende advertentie op het tandwieltje en selecteer Verwijder.
  • Je advertentie is verwijderd en naar het ARCHIEF verplaatst. Hier wordt je advertentie 56 dagen bewaard, daarna wordt deze definitief verwijderd. Wanneer je de advertentie toch nog opnieuw wil plaatsen (omdat de koop niet doorgaat), kun je de advertentie alsnog verlengen.