Advertentie verwijderen

Als je een artikel hebt verkocht, kun je zelf je advertentie verwijderen.
Let op: wanneer de advertentie verwijderd wordt, worden tevens de doorlopende promoties van deze advertentie beëindigd.

Dat werkt als volgt:

1. Log in op je Speurders.nl account en klik op "Mijn Speurders":

2.  Klik vervolgens op het tabblad "Advertenties":

Advertenties zwarte knop.png

3. Hier vind je een overzicht van je lopende advertenties die op Speurders.nl staan:

Je kunt deze advertenties bekijken, kopiëren, wijzigen en of verwijderen:

4. Klik op "Verwijder" onder de desbetreffende advertentie om deze te verwijderen.

5. Je advertentie is nu verplaatst naar je archief.  Hier wordt je advertentie 56 dagen bewaard.  Daarna wordt deze definitief verwijderd.