Foto’s plaatsen vanaf je mobiel

Heb je een speurders advertentie gemaakt? Vergeet dan niet je foto's toe te voegen. Dit kan ook vanaf je mobiel! Handig voor wanneer je geen fototoestel of computer bij de hand hebt. Want je advertentie is niet compleet, zonder een foto of een afbeelding. Met een foto kun je aanvullende informatie in beeld brengen. Denk dan aan foto's van unieke details van je product of de kleine gebruikerssporen die je onder de aandacht wil brengen. Hiermee vergroot je de kans op de verkoop van je product of dienst! Hieronder volgt uitleg hoe je een foto kunt toevoegen aan een advertentie vanaf je telefoon.

Foto's toevoegen mobiel

1. Na het plaatsen van een nieuwe advertentie kun je foto's toevoegen.
  2. Kies voor “foto selecteren”.

advertentieplaatsen_mobiel.jpg         advertentie_is_geplaatst_mobiel.jpg

3. Je kunt foto's verwijderen door op het prullenbakje te klikken.
Als je alle foto’s geselecteerd hebt, kun je de foto’s uploaden door op de knop “upload foto's” te klikken.
4. Je ziet nu de melding “Je advertentie is geplaatst. Je foto’s zijn aan je advertentie toegevoegd.
En de foto’s die geplaatst zijn, hebben een duimpje.
5. Je hebt nu een advertentie geplaatst. Klik op “bekijk advertentie” om je advertentie online te zien.

prullenbakje.jpg        je_fotos_zijn_toegevoegd.jpg

Foto’s plaatsen bestaande advertentie

1. Log eerst in en klik op "Mijn Speurders".
  2. Kies online voor een reeds bestaande geplaatste advertentie,
    voor concept als je een advertentie hebt gemaakt maar nog niet geplaatst, voor archief voor verlopen advertenties.
  3. Selecteer “foto toevoegen” bij de advertentie.

5. Volg nu de stappen zoals hierboven omschreven staat om een advertentie te plaatsen.
6. Zodra je advertentie is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail.