Foto’s plaatsen vanaf je mobiel

Foto toevoegen

Heb je een advertentie gemaakt? Vergeet dan niet je foto's toe te voegen. Want je advertentie is eigenlijk niet compleet, zonder een foto!
Met een foto kun je aanvullende informatie in beeld brengen. Denk bijvoorbeeld aan unieke details van je product of kleine gebruikerssporen die je met een foto goed kunt onderbouwen. Bovendien vergroot je met een foto de kans op verkoop van je product of dienst.

Foto's toevoegen mobiel

Een foto toevoegen werkt op je telefoon anders dan op je pc. Je kunt hier namelijk pas een foto toevoegen, nadat je een advertentie hebt geplaatst:

• Kies direct na het plaatsen van je advertentie voor Foto selecteren.
  • Selecteer nu de foto('s) die je wil plaatsen.
  • Als je klaar bent met het toevoegen van foto's, klik je op Upload foto's om je foto's te plaatsen.
  • Je ziet nu de volgende melding: 'Je foto's zijn aan je advertentie toegevoegd.'
  • Je advertentie is nu compleet. Klik op Bekijk advertentie om je advertentie online te zien.

Bestaande advertentie

• Log in en klik op Mijn Speurders.
  • Ga naar de advertentie waar je een foto aan wil toevoegen en klik dan op Foto Toevoegen.
  • Klik op Foto selecteren en kies uw foto('s).
  • Voeg de foto('s) toe door te klikken op Upload foto's.
  • Je ziet nu de volgende melding: 'Je foto's zijn aan je advertentie toegevoegd.'
  • Klik op Bekijk advertentie om je advertentie met foto('s) online te zien.