Advertentietegoed kopen

! Let op: Uw advertentietegoed blijft tot een jaar na aankoop geldig.

Om sneller en eenvoudig extra opties aan te kopen voor je advertenties, kun je een tegoed aanschaffen. Je kunt dan je advertentie op elk gewenst moment voorzien van een promotie.  Ook wanneer je geen creditcard bij de hand hebt of je geen iDeal betaling kunt doen.

Je kunt het overzicht van je tegoed als volgt bekijken:

1. Log in met je Speurders account en klik vervolgens op "Mijn Speurders".

2. Klik vervolgens boven aan op Advertenties:

Advertenties zwarte knop.png

3. Links van de advertentie is het tegoed zichtbaar:

4. Via de knop "Tegoed verhogen", kun je je meer tegoed aankopen.

5. Klik nu op "Afrekenen" en kies voor een betaalwijze. Voor meer info over de betaling vind je hier. Rond de betaling af.

6. Zodra je betaling ontvangen is, wordt het tegoed bijgeschreven om op een ander moment je advertentie van een opvalmogelijkheid te voorzien.