Promo's betalen

Als je bij het opgeven van je advertentie kiest voor een betaalde optie, zodat je advertentie extra opvalt, dan wordt er nadat je klikt op "Plaats advertentie" gevraagd om het verschuldigde bedrag te voldoen.

Let op: Na betaling van de opvalmogelijkheid, wordt de dienst direct geleverd en kan deze niet meer worden geannuleerd.

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Je ziet het volgende scherm:

Je hebt voor het betalen van de kosten enkele mogelijkheden, te weten:

• Eenmalige machtiging
  • Creditcard
  • iDEAL

Selecteer de optie van je keuze, vul je gegevens in en klik op "Versturen".

Eenmalige machtiging

Deze betaalmethode is pas beschikbaar nadat er eenmaal via een andere betaalmethode is betaald. Als je kiest voor de optie "Online eenmalige machtiging", kom je in het volgende scherm:

Vul alle velden in en klik op "Doorgaan". Vervolgens kies je op bevestigen.

Controleer hier goed of de door jouw ingevulde gegevens kloppen en of het bedrag correct is. Als dit het geval is, kunt de betaling accorderen door op "Versturen" te klikken. Je betaling wordt nu gecontroleerd en je wordt teruggeleid naar Speurders.nl. Uw advertentie is nu geplaatst.

Credit Card

Je kunt voor betaling de volgende credit cards gebruiken:

• Mastercard
  • Visa
  • American Express

Als je voor een van deze betaalmogelijkheden heeft gekozen, dan kom je op het volgende scherm:

Dit scherm ziet er voor alle verschillende creditcard gelijk uit. Het enige verschil is het CVC2 veld, wat bij Visa en American Express resp. cvv2-code en CID-code heet. Op onderstaande voorbeelden zie je hoe je deze code op je eigen creditcard kunt achterhalen:

Verder is van belang dat je jouw creditcard nummer zonder spaties en punten invoert in het veld Nummer creditcard

Nadat je alle benodigde gegevens hebt ingevuld, klik je op "Versturen".

Je betaling wordt nu gecontroleerd. Nadat de betaling is goedbevonden, word je advertentie geplaatst en word u automatisch teruggestuurd naar Speurders.nl.

iDEAL

Je kunt je advertenties en betaalde opties op Speurders.nl ook betalen met iDEAL, het overkoepelende systeem waarmee je kunt betalen via online bankieren van Postbank, Rabobank, ABN Amro bank, SNS bank en Fortis. Je dient op de betaalpagina te kiezen voor de optie iDEAL. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de betaalomgeving van iDEAL.

De betalingen via Speurders.nl worden door Adyen B.V. verwerkt. Dit wordt als Adyen aangeduid op je afschrijving.