Advertentie extra laten opvallen

Een gratis advertentie plaatsten is zo gebeurd. Je schrijft een leuke tekst en je plaatst een duidelijke foto bij je advertentie. Vervolgens zet je de advertentie online. Echter kan het gebeuren dat je je product niet meteen verkoopt. Bepaalde rubrieken worden druk bezocht en in deze rubrieken worden veel advertenties geplaatst. Hierdoor kan het gebeuren dat je advertentie niet meer opvalt. Daarom hebben we de mogelijkheid om extra opties te nemen zodat je advertentie onder de aandacht kunt brengen.  Met deze extra opties zorg je ervoor dat je geplaatste advertentie opvalt:

 • HomepageTopper (vanaf € 9,95) - De HomepageTopper wordt drie dagen, afwisselend met de HomepageToppers van andere adverteerders, op de homepage getoond. Ook deze kun je inschakelen als je een nieuwe advertentie plaatst, maar ook achteraf via "mijn Speurders" en vervolgens op "wijzigen" klikken. 

  Homepagetopper.png

  Je kunt vervolgens je advertentie wijzigen en een rubriekstopper - of andere opvalmogelijkheden - aanvinken. Voor meer informatie klik je hier
 • Rubriekstopper (vanaf € 8,95) - De RubrieksTopper wordt zeven dagen, afwisselend met de RubrieksToppers van andere adverteerders, bovenaan de pagina getoond.

  Je kunt de Rubriekstopper aanvinken als je een nieuwe advertentie plaatst, maar je kunt hem ook achteraf activeren. Ga hiervoor naar "mijn Speurders" en klik op het tabblad "Advertenties".  

  Rubriekstopper.png

 

 • FotoTopper (vanaf € 1,95) - Als je de "FotoTopper" inschakelt, komt er een klein formaat van de door je geplaatste foto te staan in de rubriek waarin je advertentie is geplaatst. Bij meerdere foto’s wordt de bovenste foto hiervoor gebruikt. Aangezien er in de rubriek slechts 12 foto’s kunnen worden vertoond, is je foto niet altijd te zien; alle foto’s verschijnen beurtelings.

  Fototopper_promo.png 

 • Opvallende achtergrond (vanaf € 0,95) - Hiermee geef je jouw advertentie in het advertentie-overzicht een opvallende achtergrond.

  opvallende_achtergrond.png

 • Websitevermelding (vanaf € 3,95) - Hiermee krijg je de mogelijkheid om op de advertentiepagina een verwijzing naar je eigen website te plaatsen.

  websitevermelding.png

 • Omhoog plaatsen (vanaf € 1.95) -  Je advertentie staat bovenaan in het rubrieksoverzicht als je tijdens het plaatsen van de advertentie aangeeft dat je advertentie omhoog geplaatst moet worden.  Dit kun je doen door te kiezen voor “omhoog plaatsen”. Je advertentie wordt 1 keer bovenaan de lijst gezet. Let op: voor een prominente positie op Speurders.nl, kun je een rubrieks-, homepage-, fototopper afnemen. 

  omhoogplaatsing.png

 • Mocht je je advertentie voor langere periode online willen zetten dan kun je overwegen een doorlopende promotie af te nemen.
 • Wil je gebruikmaken van deze opvalmogelijkheden? Volg hier de instructies om je bestelling af te ronden.

  Het is via Speurders.nl niet meer mogelijk om je advertentie te plaatsen in De Telegraaf. Hiervoor kun je terecht op http://www.speurdersindekrant.nl. Voor particulieren wordt een speciaal tarief verrekend.
 
Heb je meer vragen? Stel ons een vraag.