Je bod verwijderen

Het is mogelijk dat je bij het bieden een verkeerd bedrag invoert, of dat je je bedenkt. Je verwijdert je bod dan als volgt:

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik nu bovenaan het scherm op OVERZICHT.
  • Hier vind je alle advertenties waarop je geboden hebt.

Verder vind je hier de volgende informatie:
    • Titel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina. Door alleen je muiscursor boven de titel te houden, verschijnt de advertentietekst.
    • Bieden vanaf - De prijs die de verkoper voor het artikel vraagt.
    • Hoogste bod - Het hoogste bod van een koper.
    • Uw bod - Het bod dat je op de advertentie hebt uitgebracht.

Om het bod te verwijderen, ga je met de muis naar de advertentie zonder erop te klikken.
  • Je ziet nu dat er rechts bovenin een prullenbakje verschijnt.
  • Vervolgens klik je op het prullenbakje klikken om je bod te verwijderen.
  • Bevestig nu dat je je bod wenst te verwijderen, door op ok te klikken.
  • Je bod is nu verwijderd.