Je bod terugtrekken

Het is mogelijk dat je bij het bieden een verkeerd bedrag invoert, of dat je je bedenkt. Je verwijdert je bod dan als volgt:

1. Log in met je Speurders account en in op "Mijn speurders"

2. Klik nu bovenaan het scherm op "Overzicht"

mijn speurders overzicht knop.png

3. Hier vind je alle advertenties waarop je geboden hebt:

biedingen advertenties.png

4. Verder vind je hier de volgende informatie:

• Titel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina. Door alleen je muiscursor boven de titel te houden, verschijnt de advertentietekst.
    • Bieden vanaf - De prijs die de verkoper voor het artikel vraagt.
    • Hoogste bod - Het hoogste bod van een koper.
    • Uw bod - Het bod dat je op de advertentie hebt uitgebracht.

Om het bod te verwijderen, ga je met de muis naar de advertentie zonder erop te klikken.

5. Je ziet nu dat er rechts bovenin een prullenbakje verschijnt:

biedingen verwijderen.png

6. Vervolgens klik je op het prullenbakje klikken om je bod te verwijderen.

7. Bevestig nu dat je je bod wenst te verwijderen, door op ok te klikken.

8. Je bod is nu verwijderd.