Je bod verwijderen

Het is mogelijk dat je bij het bieden je je bedenkt. Je ziet toch van de koop af. Dan kan je bij Speurders.nl je bod verwijderen. Dat werkt als volgt:

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik nu bovenaan het scherm op OVERZICHT.
  • Hier vind je alle advertenties waarop je geboden hebt.
    Verder vind je hier de volgende informatie:
    • Titel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina. Door alleen je muiscursor boven de titel te houden, verschijnt de advertentietekst.
    • Bieden vanaf - De prijs die de verkoper voor het artikel vraagt.
    • Hoogste bod - Het hoogste bod van een koper.
    • Uw bod - Het bod dat je op de advertentie hebt uitgebracht.

Om het bod te verwijderen, ga je met de muis naar de advertentie zonder erop te klikken.
  • Je ziet nu dat er rechts bovenin een prullenbakje verschijnt.
  • Vervolgens klik je op het prullenbakje klikken om je bod te verwijderen.
  • Bevestig nu dat je je bod wenst te verwijderen, door op 'ok' te klikken.
  • Je bod is nu verwijderd.