Een bod verwijderen

Het kan gebeuren dat een bod op je advertentie niet reëel is. Als je een dergelijk bod wilt verwijderen, werkt dat als volgt:

1. Log in op je Speurders account en klik op "Mijn Speurders".

2. Vervolgens klik je op "advertenties".

3. Het volgende scherm verschijnt:

• Advertentietitel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina.
  • Vraagprijs - De prijs die je als verkoper van het artikel hebt ingesteld.
  • Laatste bod - Het hoogste bod van een koper.
  • Datum - Het aantal dagen dat je advertentie online blijft staan.

4. Als je nu op de advertentie klikt, ga je naar de advertentiepagina. Je ziet links op de pagina een bod staan, met daarnaast een kruisje.

Bieder 1.png

5. Als je op het kruisje klikt, is het bod verwijderd. Ook als je een bod verwijdert, krijg je een e-mail ter bevestiging. Ook de bieder zal een bevestiging ontvangen van het feit dat zijn bod op je advertentie is verwijderd.