Een bod verwijderen

Het kan gebeuren dat een bod op je advertentie niet reëel is. Als je een dergelijk bod wil verwijderen, werkt dat als volgt:

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik nu bovenaan het scherm op OVERZICHT.
  • Vervolgens klik je op advertenties.

Je ziet nu het overzicht van de advertenties waarop je geboden hebt.

• Advertentietitel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina.
    • Vraagprijs - De prijs die je als verkoper van het artikel hebt ingesteld.
    • Laatste bod - Het hoogste bod van een koper.
    • Datum - Het aantal dagen dat je advertentie online blijft staan.

• Klik op de advertentie, je ziet nu de advertentiepagina. Links op de pagina zie je het bod staan met daarnaast een kruisje.
  • Klik op het kruisje om het bod te verwijderen. Wanneer je het bod verwijdert, krijg je een e-mail ter bevestiging. Ook de bieder zal een bevestiging ontvangen dat zijn bod is verwijderd.