Je biedingen bekijken

Biedingen bekijken, werkt als volgt:

• Log in met je Speurders account en klik op "Mijn Speurders".

• Klik nu bovenaan het scherm op "Overzicht"

mijn speurders overzicht knop.png
  • Hier vind je alle advertenties waarop je geboden hebt:

Verder vind je hier de volgende informatie:

• Titel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina. Door alleen uw muiscursor boven de titel te houden, verschijnt de advertentietekst.
      • Prijs - De prijs die de verkoper voor het artikel vraagt.
      • Hoogste bod - Het hoogste bod van een koper.
      • Uw bod - Het bod dat je op de advertentie hebt uitgebracht.

Hier vind je de instructie hoe je je plaatste bod kunt verwijderen.