Uitgebrachte biedingen bekijken

Door te bieden op een advertentie laat je weten dat je geïnteresseerd bent in het artikel. Alle biedingen zijn zichtbaar in de advertentie. Wil je weten op welke artikelen je geboden hebt, kun je je biedingen als volgt bekijken:

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik nu bovenaan het scherm op "Overzicht"
  • Je ziet hier alle advertenties waarop je geboden hebt. Verder vind je hier de volgende informatie:
    • Titel - De titel van de advertentie. Als je hierop klikt, verschijnt de advertentiepagina. Door alleen je muiscursor boven de titel te houden, verschijnt de advertentietekst.
    • Prijs - De prijs die de verkoper voor het artikel vraagt.
    • Hoogste bod - Het hoogste bod van een koper.
    • Uw bod - Het bod dat je op de advertentie hebt uitgebracht.

Belangrijk: Ben je niet meer geïnteresseerd, verwijder dan je bod.