Verkoper mailen of bellen

Heb je een interessante advertentie gezien en wil je meer weten? Dan kan je via Speurders.nl op een paar verschillende manieren contact opnemen met de verkoper. Dat kan via e-mail of per telefoon, wanneer de verkoper zijn telefoonnummer opgegeven heeft.

Reageren via e-mail
Om contact te kunnen maken per mail, dien je eerst in te loggen op je Speurders account. Heb je nog geen account? Maak dan een nieuw account aan.

• Log in op Speurders.nl.
  • Vervolgens ga je naar de advertentiepagina en klik je op 'STUUR EEN EMAIL'.
  • Schrijf een bericht in het lege veld, vul je e-mailadres in en klik op 'Verzend Bericht'.
  • Je bericht wordt dan automatisch naar het e-mailadres van de adverteerder verstuurd.

Reageren via telefoon
Als de adverteerder zijn telefoonnummer heeft opgegeven, kun je hem ook telefonisch benaderen. Druk op de knop "telefoonnummer" om deze zichtbaar te maken.

Afhandeling van de transactie
Voor de verder afhandeling - verzending, betaling enzovoort - dienen er goede afspraken met de verkoper te worden gemaakt. Meer informatie over het verzenden van producten vind je op de PostNL pagina.

Let op! Zonder een Speurders.nl account is het niet mogelijk om op een advertentie te reageren.