Reageren op een bod

Als een koper een bod plaatst op je advertentie, ontvang je hiervan een bevestigingsmail met het e-mailadres van de bieder. Je kunt deze bieder vervolgens e-mailen om tot een overeenkomst te komen.  Op de advertentiepagina kun je zien wie er op je advertentie hebben geboden en voor welk bedrag.

Ook hier is het mogelijk om contact op te nemen met een bieder. Klik hiervoor op de naam van de bieder, dit is een link met het e-mailadres (van de bieder). Je computer opent dan een e-mailprogramma waarmee je de bieder een bericht kunt sturen. Lukt dit niet? Volg dan de onderstaande stappen.

De bieder e-mailen vanuit een ander e-mailprogramma

• Klik met de rechtermuisknop op de naam van de bieder, je ziet nu dat er een menu verschijnt.
  • Kies voor e-mailadres kopiëren
  • Open nu je e-mail programma zoals gmail of hotmail.
  • Stel een nieuwe e-mail samen.
  • Klik vervolgens met de rechtermuisknop in het "Aan" veld van je e-mail en selecteer "plakken".
  • Het e-mailadres wordt geplakt in het "Aan" veld. Je kunt de bieder nu een e-mail sturen.