Misbruik gegevens en/of foto's

Misbruik persoonsgegevens

Word je telefoonnummer, naam, adres, foto etc. in een advertentie gebruikt maar heb je daar geen toestemming voor gegeven?

Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten!

• Controleer de advertentie. De adverteerder kan een typefout hebben gemaakt..
  • Neem contact met ons op en vermeld hierin duidelijk een advertentienummer en/of de url van de pagina waarop jouw gegevens te zien zijn.
  • Neem eventueel ook contact op met de adverteerder zelf via de knop Stuur een E-mail. (Let op: hiervoor moet je zelf wel bij ons zijn aangemeld.)