Mijn bewaarde advertenties

Twijfel je of je een product wil kopen of niet? Dan kun je de advertentie bewaren. Zo kun je meerdere advertenties bewaren en deze op een later moment bekijken. Deze bewaarde advertenties kun je in je overzicht op je Speurders-profiel terug vinden. Dit werkt als volgt:

• Log in op Speurders.nl
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld).
  • Je ziet nu de pagina met het OVERZICHT. Onderin de pagina zie je BEWAARDE ADVERTENTIES. Hier staan alle advertenties die je bewaard hebt.
  • Om de bewaarde advertentie te bekijken, klik je op de advertentie.
  • Wanneer je de advertentie wenst te verwijderen, klik je op het prullenbakje achter de advertentie.