Persoonlijke pagina bekijken

Via de advertenties kun je  de persoonlijke pagina van de verkoper bekijken. Hier staat meer informatie over de verkoper, zoals een persoonlijke tekst en een foto. Ook krijgt je hier een overzicht van alle andere advertenties die de verkoper op Speurders.nl heeft staan. De persoonlijke pagina bekijken werkt als volgt:

Ga naar een willekeurige advertentie en klik in de advertentie links op de naam van de adverteerder.

De persoonlijke pagina van een verkoper ziet er als volgt uit:

Op deze pagina vind je de volgende gegevens: naam, foto, woonplaats, telefoonnummer, lidmaatschap Speurders, aantal advertenties, of de verkoper geverifieerd is. Wil je weten hoe een verkoper zijn foto en tekst kan aanpassen, klik dan hier

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.