Factuur aanvragen

Wil je een factuur ontvangen voor het adverteren op Speurders.nl? Dat is nu mogelijk. Dit kan bij reeds bestaande accounts als nieuwe accounts als optie aangezet worden. Je ontvangt dan van elke betaling een officiële factuur. Volg de onderstaande stappen om deze optie aan te zetten:

Bestaand account

1. Selecteer de optie "ik ben een zakelijke gebruiker'.

2. Vervolgens vul je op je profielpagina je volledige bedrijfsgegevens in. Invoervelden waarachter een slotje is weergegeven,
zijn privé en zullen niet op de website zichtbaar zijn. Deze gegevens hebben wij nodig om je een factuur te versturen.

3. Kies vervolgens voor "wijzigingen opslaan".

4. Je hebt nu je factuurgegevens ingevuld. Bij de eerst volgende betaling, wordt er een factuur gemaild.

Nieuw account

Voor nieuwe klanten is het ook mogelijk deze gegevens in te vullen tijdens het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Helemaal onderin de plaatsingspagina kun je je gegevens in vullen.

5. Na het invullen van je gegevens klik je vervolgens op "naar stap 2'. Volg de stappen om je advertentie te plaatsen.
Voor meer informatie, vind je hier.

6. Heb je je gegevens ingevuld en koop je een promotie, dan krijg je een factuur gemaild.

Let wel: Je hebt de optie "ik wens geen bevestigingsmail te ontvangen" niet aangevinkt. Mocht je deze aangezet hebben, ontvang je geen factuur.
Voor meer informatie vind je hier.

Voor vragen omtrent betalingen en de aankopen van promoties kun je contact opnemen met de klantenservice. Zakelijke klanten die een Api contract of listing ad hebben afgesloten, kunnen bij hun eigen account-manager terecht met factuurvragen.