Veiligheid van je Speurders.nl account

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de gegevens van onze adverteerders.

Wachtwoord wijzigen
Heb je het vermoeden dat anderen ongeoorloofd toegang hebben tot je account of gegevens op Speurders.nl? Dan raden wij je aan zo snel mogelijk je wachtwoord te wijzigen via: https://www.speurders.nl/my_profile

Stuur een bericht naar onze Servicedesk
Wij nemen graag maatregelen om misbruik van je account of gegevens zoveel mogelijk te minimaliseren. Heb je reeds aanwijzingen dat er handelingen zijn gepleegd onder/via je account of je naam? Maak dit kenbaar via: https://support.speurders.nl/hc/nl/requests/new .

Doe aangifte
Wanneer je beschikt over informatie waarmee je kunt aantonen dat er een misdrijf is gepleegd met je gegevens, adviseren wij hier altijd aangifte van te doen bij de Politie via: http://www.politie.nl/aangifte .

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.