Foutmelding bij inloggen

Het kan gebeuren dat je tijdens het inloggen ineens een 'foutmelding' ziet staan.

Foutmelding

“ Deze gebruikersnaam-/wachtwoordcombinatie is onbekend. ” (bij inloggen)

Reden: je gebruikt waarschijnlijk een verkeerd wachtwoord. Probeer het nogmaals en vraag anders een nieuw wachtwoord bij ons aan. Controleer ook of je wel het juiste e-mailadres hebt gebruikt.

of

“ Er bestaat al een gebruiker met dit e-mail adres. ” (bij registratie)

Reden: Je hebt al een keer account aangemaakt met dit e-mailadres. Weet je het wachtwoord niet meer? Maak dan een nieuw wachtwoord aan.

Problemen met het inloggen via Facebook op Speurders.nl?

• Log eerst uit op Facebook.
  • Verwijder je Cookies en tijdelijke internet bestanden.
  • Start je Internet Browser opnieuw op.
  • Log nogmaals in op Speurders.nl met je Facebook account.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!