Gratis account aanmaken

Speurders.nl account aanmaken

Om op Speurders.nl te kunnen adverteren en reageren, heb je een account nodig. Ben je nieuw op Speurders.nl? Volg dan deze stappen en maak een account bij ons aan:

• Ga naar onze website en klik rechts bovenin op 'Inloggen'.
  • Type je e-mailadres in het lege veld onder de tekst 'Maak gratis een account aan'.
  • Klik op 'Registreren'. Je ziet nu de volgende melding in je scherm:
    'Je hebt een nieuw account aangemaakt. Een e-mail met je wachtwoord is verstuurd naar (jouw e-mailadres).
  • Niets ontvangen? Controleer dan je ongewenste / spam / junk mail.
  • Volg de instructies in de e-mail om je account te activeren.
  • Wanneer je onze e-mail helemaal niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Facebook profiel gebruiken

Koppel je Facebookprofiel aan je account en houd je vrienden op de hoogte van je activiteiten op Speurders.nl.

• Klik op 'Log in met Facebook'.
  • Klik vervolgens op 'Doorgaan als (jouw naam)'.
  • Je Facebookprofiel is nu met Speurders.nl gelinkt!