Geverifieerd gebruiker worden

Wil je je inschrijven als geverifieerd gebruiker? Dat werkt als volgt:

• Log in op Speurders.nl
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op PROFIEL.
  • Rechts bovenaan de pagina zie je nu informatie staan over de verificatiestatus.
  • Klik op de rode knop 'Vraag verificatiecode aan'.
  • Vul je gegevens in en klik op CODE AANVRAGEN
  • Je ziet nu een bevestiging in beeld.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvang je van ons per post de code.
  • Door deze code te bevestigen in je profiel, ben je direct geregistreerd als geverifieerd gebruiker.

Wanneer andere gebruikers nu op jouw gebruikersnaam klikken, zien zij duidelijk staan dat jij een verificatiestatus hebt en dat het dus veilig is om met jou in zee te gaan.

Belangrijk: Je kunt je alleen inschrijven als geverifieerd gebruiker wanneer je in Nederland woont en wanneer je een privé-adres hebt. Het is niet toegestaan om een antwoordnummer of postbusnummer te gebruiken.