Profielgegevens aanpassen

Om goed gebruik te kunnen maken van onze website is het noodzakelijk om je profielpagina zo volledig mogelijk in te vullen. Telefoonnummer, geslacht en/of geboortedatum zijn hierbij niet verplicht.

Je profielpagina bewerken

• Log in op onze website door rechts bovenin op 'Inloggen' te klikken.
  • Ga naar je naam (ook rechts bovenin) en klik vervolgens op 'PROFIEL'.
  • Je kunt nu alle velden in je profiel invullen/wijzigen.
  • Om de gegevens op te slaan, scroll je helemaal naar beneden en klik je op
    'WIJZIGINGEN OPSLAAN'.

Jouw profiel voor andere gebruikers

Door op jouw naam te klikken is het voor overige gebruikers alleen mogelijk om te kijken naar:

• Jouw gebruikersnaam
  • Uit welke plaats je afkomstig bent
  • Hoe lang je al lid bent
  • De door jou geplaatste advertenties

Alle velden met een "hangslotje" zijn privé en om die reden alleen zichtbaar voor ons en de gebruiker zelf.