Je profielgegevens aanpassen

Alle gebruikers van Speurders.nl hebben een eigen profiel-pagina (persoonlijke pagina). Bezoekers kunnen deze gegevens inkijken door op de gebruikersnaam van de adverteerder te klikken. Men ziet hier o.a. al je actieve advertenties, sinds wanneer je lid bent en eventueel je toegevoegde foto.

Je profiel-pagina wijzigen, werkt als volgt:

• Klik op "Inloggen" rechtsboven in en vervolgens op  "Mijn Speurders" :

• Klik nu, bovenaan het scherm, op "Profiel":

• Het volgende scherm verschijnt:

• Je kan je gegevens wijzigen of aanvullen:
    Invoervelden waarachter een slotje is weergegeven, zijn privé en zullen niet op de website zichtbaar zijn:
    • Gebruikersnaam - Hier kun je je naam invullen, je kunt hier een naam verzinnen, deze moet minimaal 2 en maximaal 25 karakters lang zijn.
    • Foto - Plaats hier een (nieuwe) persoonlijke foto of een logo van je bedrijf. Alleen foto 's van het formaat .jpg en .gif - tot een grootte van maximaal 3 MB - zijn geschikt. Klik op "selecteer foto" om de foto op je persoonlijke pagina te plaatsen.
    • E-mailadres -  Hier kun je het e-mailadres aanpassen.
    • Wachtwoord - Je kunt hier je wachtwoord wijzigen.
    • Postcode - Vul hier je postcode in. Deze gegevens hebben we nodig maar worden niet op de website zichtbaar.
    • Plaats/Provincie - Als je je postcode goed ingevuld hebt, verschijnt hier automatisch de plaats/provincie.
    • Geslacht, geboortedatum - Deze gegevens hebben we nodig maar worden niet op de website zichtbaar
    • Bericht op mijn persoonlijke pagina - Vul hier een leuke tekst in voor je persoonlijke verkooppagina.
    • Zakelijk of particulier -  Geef hier aan of je een zakelijke of particuliere aanbieder bent. Voor zakelijke aanbieders hebben we de optie om een BTW factuur te ontvangen.
    • Nieuwsbrief - Hier kun je aangeven of je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.
    • Bevestigingsmail - Hier kun je aangeven of je een bevestiging van je plaatsingen en wijzigen wenst te ontvangen.
    • Geverifieerd verkoper worden -  Hier kun je de verificatiecode aan vragen om geverifieerd gebruiker te worden. Meer info vind je hier.
    • Klik op "wijzigen opslaan" komt de tekst automatisch op je persoonlijke pagina te staan.