Profielgegevens wijzigen

Om goed gebruik te kunnen maken van onze website is het noodzakelijk om je profielpagina zo volledig mogelijk in te vullen. Een gebruikersnaam en postcode zijn hierbij verplicht. Het invullen van telefoonnummer, geslacht en/of geboortedatum is optioneel.

Je profielpagina bewerken

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga rechts bovenin naar je naam of je e-mailadres (wanneer je nog geen gebruikersnaam hebt ingevuld) en klik vervolgens op PROFIEL.
  • Je kunt nu alle velden in je profiel invullen/wijzigen.
  • Om de gegevens op te slaan, scroll je helemaal naar beneden en klik je op
    WIJZIGINGEN OPSLAAN

Jouw profiel voor andere gebruikers

Door op jouw naam te klikken is het voor overige gebruikers alleen mogelijk om te kijken naar:

• Jouw gebruikersnaam
  • Uit welke plaats je afkomstig bent
  • Hoe lang je al lid bent
  • De door jou geplaatste advertenties

Alle velden met een "hangslotje" zijn privé en om die reden alleen zichtbaar voor ons en de gebruiker zelf.