Wachtwoord wijzigen

• Log in op Speurders.nl
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op 'PROFIEL'.
  • Achter het veld waarin je wachtwoord staat ingevuld, klik je op 'wijzigen'.
  • Je ziet nu een nieuw geel venster waarin je het wachtwoord kunt aanpassen.
  • Vul de gegevens in en klik op 'WIJZIG WACHTWOORD'.
  • Je wachtwoord is direct voor je aangepast en je kunt voortaan met je nieuwe wachtwoord inloggen.

Belangrijk: Speurders.nl vraagt nooit in een e-mail naar je wachtwoord!
Mocht je zo'n e-mail ontvangen, is het bijna altijd een valse e-mail om je gegevens te kunnen achterhalen. Meer informatie over 'phishing' lees je op onze pagina over 'valse e-mails'.