Wachtwoord wijzigen

Het wijzigen van je wachtwoord werkt als volgt:

1.  Log in en klik op "Mijn Speurders" .

2. Klik op "Inloggen" rechtsboven in, vervolgens op  "Mijn Speurders" en vervolgens op "Profiel".

3. Je ziet nu je profiel en het e-mailadres.

4. Klik op "wijzigen". Voer vervolgens je nieuwe wachtwoord twee keer in en vervolgens op "wijzig wachtwoord".

5. Nadat je de benodigde gegevens hebt ingevuld of aangepast.

6. Klik vervolgens op wijzigwachtwoord.png en je nieuwe wachtwoord wordt opgeslagen.

7. Je gegevens zijn opgeslagen en je krijgt een e-mail ter bevestiging.

Belangrijk: Speurders.nl stuurt nooit in mail waarin naar je wachtwoord wordt gevraagd. Dit is een valse e-mail om je gegevens te achterhalen. Voor meer informatie vind je hier.