Je e-mailadres wijzigen

Belangrijk: Om je profiel af te melden oftewel je Speurders.nl account te verwijderen, kun je contact opnemen met de klantenservice

• E-mailadres wijzigen

Je kunt je e-mailadres wijzigen bij "Mijn Speurders".  Dit werkt als volgt:

1. Log in op Speurders.nl en klik vervolgens op "Mijn Speurders".

2. Na inloggen met je email-adres en wachtwoord zie je het onderstaande scherm. Klik op "Profiel".

3. Onder het tabblad "Algemene gegevens" vind je je profielgegevens. Deze kun je aanpassen of aanvullen;

4. Vul hier je nieuwe e-mailadres in en je wachtwoord. Klik vervolgens op "wijzig e-mailadres".

5. Er wordt nu een activatiemail naar je nieuwe e-mailadres verzonden.

6. Klik vervolgens op deze link en log opnieuw in met je gegevens.

7. Je hebt nu je e-mailadres aangepast.
Je e-mailadres is gewijzigd, er wordt een bevestigingsmail naar je oude mail verzonden.

Heb je een mail ontvangen dat je e-mailadres is gewijzigd en heb je dit niet zelf gedaan? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier

Belangrijk: Speurders.nl stuurt nooit in mail waarin naar je wachtwoord wordt gevraagd. Dit is een valse e-mail om je gegevens te achterhalen. Voor meer informatie vind je hier.