E-mailadres wijzigen

• Log in op Speurders.nl
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op 'PROFIEL'.
  • Achter het veld waarin je e-mailadres staat ingevuld, klik je op 'wijzigen'.
  • Je ziet nu een nieuw geel venster waarin je het nieuwe e-mailadres kunt invullen.
  • Vul de gegevens in en klik op 'WIJZIG E-MAILADRES'.
  • Er wordt nu een activatiebericht naar je nieuwe e-mailadres verzonden.
  • Klik op de link in de e-mail (dit kun je maar 1x doen).
  • Je e-mailadres is direct voor je aangepast en je kunt voortaan met het nieuwe e-mailadres inloggen.

Er wordt ook nog een bevestigingsbericht verstuurd.

Heb je een e-mail ontvangen dat je e-mailadres is gewijzigd en heb je dit zelf niet gedaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Belangrijk: Speurders.nl vraagt u nooit in een e-mail naar uw wachtwoord!
Mocht je zo'n e-mail ontvangen, is het bijna altijd een valse e-mail om je gegevens te kunnen achterhalen. Meer informatie over 'phishing' lees je op onze pagina over 'valse e-mails'.