Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten?  Maak dan een nieuw wachtwoord aan. Dat werk als volgt:

1. Ga naar "Mijn Speurders" / "Inloggen"  en klik op de link "Wachtwoord vergeten?"

Je ziet nu het volgende scherm:

2. Vul hier je e-mailadres in.

3. Klik vervolgens op de knop  “aanvragen”:Aanvragen.pngEr is nu een e-mail verzonden naar je e-mailadres om je wachtwoord aan te passen. Niets ontvangen? Controleer dan je  “ongewenste e-mail inbox”.

4. Klik vervolgens op de link.

5. Voer nu je nieuwe wachtwoord in. Let op: controleer bij het invoeren van je wachtwoord eerst of de Caps Lock toets aanstaat; deze dient uit te staan. Controleer voordat je een nieuw wachtwoord aanvraagt ook of er niet per ongeluk een spatie in het wachtwoord staat.

6. Klik nu op "Aanpassen".

7. Je nieuwe wachtwoord is ingesteld.

8. Log nu opnieuw in met je nieuwe wachtwoord op Speurders.nl.