Wachtwoord vergeten

Heb je al een account maar ben je het wachtwoord vergeten of accepteert de site je wachtwoord niet? Maak dan gemakkelijk een nieuw wachtwoord bij ons aan.

Wachtwoord vergeten

• Ga naar het inlogscherm door rechts bovenin op Inloggen te klikken.
  • Klik op de tekst 'Wachtwoord vergeten?' (naast de rode knop INLOGGEN).
  • Vul in het volgende scherm je e-mailadres in en klik op Aanvragen
  • Je krijgt nu een e-mail van ons met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Klik op de link in deze e-mail en stel je wachtwoord opnieuw in (dit kun je maar 1x doen).
  • Je bent nu direct ingelogd en kunt voortaan inloggen met het door jou laatst aangemaakte wachtwoord.