Automatische koppeling

Waarom de API koppeling?

Speurders.nl heeft een software koppeling ontwikkeld, die een oplossing biedt aan professionele adverteerders om op een makkelijke manier volledig geautomatiseerd advertenties te plaatsen in verschillende rubrieken. Met de Speurders.nl koppeling kun je snel, real-time of op gezette tijden automatisch grote hoeveelheden advertenties plaatsen en beheren. Op elk gewenst moment (meteen, dagelijks of wekelijks) worden veranderingen, die je doorvoert in je eigen voorraad- of administratiesysteem ook doorgevoerd op Speurders.nl.

Voor wie is de API koppeling geschikt?

Deze koppeling is uitermate geschikt voor grote volume adverteerders die hun advertentie bereik geautomatiseerd willen uitbreiden. Dit kan al interessant zijn voor een adverteerder die ongeveer tussen de 10-15 advertenties per dag plaatst. Via deze koppeling kun je van dezelfde opvalmogelijkheden gebruik maken als bij het handmatig opgeven van een advertentie. Reacties op je advertenties en de eventuele afhandeling van de transacties verlopen zoals je dat gewend bent op Speurders.nl en kan naar eigen inzicht worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van de koppeling?

• Volledig geautomatiseerd
  • Alle mogelijkheden van de site beschikbaar
  • Geschikt voor grote hoeveelheden advertenties
  • Real-time verwerking mogelijk

Interesse in de API koppeling? Neem snel contact met ons op.