Verkooptips

Verkoop nu nóg sneller op Speurders.nl

 

verkooptips_1_.jpgSpeurders.nl heeft dagelijks honderdduizenden bezoekers die op zoek zijn naar allerlei producten. Je wilt natuurlijk ook dat je product sneller gevonden wordt door potentiële kopers. Zo verkoop je je product ook sneller. Wij hebben voor je daarom een aantal tips op een rij gezet.

 

 

Tips voor de verkoper

Advertentie omhoog plaatsen zonder gedoe!
Plaats een advertentiebox op je website!
Laat zien dat je betrouwbaar bent als verkoper!
Zet je advertentie in meerdere rubrieken! 
Grotere verkoopkans als je een prijs in je advertentie zet
Verkoop sneller door extra op te vallen!
Wees compleet als je een advertentie plaatst
Foto bij je advertentie verkoopt beter
Maak duidelijke afspraken met de koper
Bepaal of de koper te vertrouwen is
Veilige overdracht

 

Advertentie omhoog plaatsen zonder gedoe!

Wil je al je gepubliceerde advertentie omhoog plaatsen. Dat kan heel simpel in een keer vanuit ´Mijn speurders´! Wij hebben gemerkt dat Speurders.nl zondag en maandag de meeste bezoekers heeft. Plaats je advertentie dus in het weekend omhoog, dan heb je de meeste kans dat je advertentie bekeken wordt. Klik hier om je advertentie omhoog te plaatsen.

Plaats een advertentiebox op je website!

Wist je dat je je actuele advertenties van Speurders.nl ook op je eigen website kunt tonen? Moet je zeker doen! Maak een eigen advertentiebox en je hebt het in twee simpele stappen geregeld.

Laat zien dat je betrouwbaar bent als verkoper!

Je wilt toch ook als betrouwbare verkoper gezien worden? Als je een verkoop heeft afgehandeld, kun je bij Speurders.nl de koper om een waardering vragen. Hoe meer positieve waarderingen, hoe meer vertrouwen je uitstraalt.

Zet je advertentie in meerdere rubrieken!

Wist je dat je je advertentie onder vier verschillende rubrieken mag zetten? Zo wordt je advertentie nog beter gevonden. Uiteraard geldt wel dat je alleen de rubrieken gebruikt die relevant zijn voor je advertentie.

Grotere verkoopkans als je een prijs in je advertentie zet

Als zoekspecialisten weten wij dat kopers huiverig zijn om te reageren op advertenties waar geen prijs in staat vermeld. Een koper wil natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Probeer een richtprijs in je advertentie te zetten. Heb je geen idee van de prijs? Kijk dan eens op Speurders.nl naar vergelijkbare artikelen en bepaal je prijs. 

Verkoop sneller door extra op te vallen!

Laat je advertenties nóg meer opvallen en vergroot hiermee je verkoopkans.

Wees compleet als je een advertentie plaatst

Wij raden je aan volledige advertentieteksten te plaatsen, met daarin opgenomen een beschrijving van eventuele beschadigingen aan het product. Ook goede foto´s zijn erg belangrijk. Zo voorkom je dat een koper teleurgesteld raakt in het product wat je levert en dat kan vervelende gevolgen hebben.

Foto bij je advertentie verkoopt beter

Zorg dat je minimaal 1 duidelijke foto bij jr advertentie hebt staan. Je kunt bij Speurders.nl maar liefst acht foto's bij je advertentie plaatsen.

Maak duidelijk afspraken met de koper

Als iemand uw product wil kopen, dan is het goed om duidelijke afspraken te maken over de afhandeling. Dan kan er eigenlijk bijna niets fout gaan. Bijvoorbeeld: wie neemt de transportkosten voor zijn rekening; wordt er een transportverzekering afgesloten; en zo ja, wie gaat deze betalen? Hoe gaat er betaald worden? Eenduidige afspraken vooraf zorgen ervoor dat uw verkoop voorspoedig verloopt. 

Bepaal of de koper te vertrouwen is

Het zou natuurlijk vervelend zijn als je te maken krijgt met een koper die niet te vertrouwen is. Probeer daarom tijdens het e-mailverkeer of telefoongesprek zoveel mogelijk te weten te komen over deze koper. Vraag bijvoorbeeld waarom hij interesse heeft in het product. Vraag ook altijd adresgegevens en een vast telefoonnummer. Deze gegevens kun je bijvoorbeeld www.detelefoongids.nl op echtheid controleren. Daarna kun je zelf beoordelen of de koper te vertrouwen is of niet.

Veilige overdracht

Artikel verkocht? Het beste kan je dan het verkochte artikel persoonlijk afleveren en afrekenen. Dat is de meest veilige manier. Uiteraard kan je ook met de koper afspreken dat deze de goederen bij je komt ophalen. Als de koper het verkochte artikel per post wil ontvangen, verstuur het artikel dan niet voordat je het verkoopbedrag op je bankrekening hebt staan.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.