iDeal

Algemene informatie over iDeal

 

ideal_logo_1_.jpgVoor een paar hippe schoenen pakken we al snel onze pinpas. En een kilootje sinaasappels op de markt betalen we natuurlijk contant. Maar wat doen we als we willen shoppen op het web?


Dan gebruiken we onze creditcard, als we die hebben. Een Paypal-account aanmaken kan ook, als we daar de moeite voor willen nemen. Met de nadruk op als, want voor veel mensen vormen de bestaande betalingsmogelijkheden toch een drempel.

Daarom is er nu iDEAL, een systeem waarmee u kunt afrekenen via internetbankieren. Gewoon zoals u altijd uw betalingen online regelt. Het enige wat u nodig heeft is toegang tot internetbankieren van ABN-Amro, ING Bank, Postbank of Rabobank. Dus geen gedoe met aanmelden en het invullen van allerlei formulieren.

iDEAL werkt heel eenvoudig. U plaatst een bestelling bij een webwinkel, geeft aan of u met iDEAL wilt betalen en kiest uw bank. Dan komt u automatisch terecht op de bekende site van uw eigen bank waar de betaalopdracht al klaarstaat. Vervolgens vult u uw gegevens in en verzendt de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier krijgt bericht dat de bestelling is betaald.

Kortom, met iDEAL kunt u vertrouwd en veilig online betalen. Net zo makkelijk als met uw pinpas of contant geld. iDEAL maakt online betalen dus een stuk toegankelijker en veiliger. En is daarom de ideale oplossing voor shoppen op het web.

Meer informatie

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.