Kooptips

Vind nu nog sneller wat je zoekt!

 

Op Speurders.nl heb je keuze uit vele honderdduizenden artikelen. Ons team van zoekspecialisten wil het je zo makkelijk mogelijk maken bij jouw zoektocht. Daarom heeft Speurders.nl een aantal tips voor je op een rij gezet.

 

Tips van onze Zoekspecialisten voor de koper.

Advertenties bij je in de buurt vinden?
Wordt er niet aangeboden wat je zoekt?
Wil je extra informatie over een adverteerder?
Sla de leukste advertenties tijdelijk op!
Laat Speurders.nl voor je vinden!
Wist je dat je zoekresultaten op prijs kunt sorteren?


Advertenties bij je in de buurt vinden?


kaart_1_.jpgKoop je liever dicht bij huis? Dan kun je bij het zoeken het gewenste postcodegebied aangeven. Kies hoeveel kilometer de afstand van de verkoper vanaf jouw postcode mag zijn. Speurders.nl heeft ook de optie kaartweergave. Je krijgt dan een kaart van Nederland te zien en weet precies wat er waar wordt aangeboden. Als je met je muis over de landkaart gaat zie je een korte omschrijving van wat er wordt aangeboden. Heb je interesse in het product dan klik je erop en ziet je de volledige omschrijving.


Wordt er niet aangeboden wat je zoekt?


zoekturbo_1_.jpgEr zijn vele honderdduizenden artikelen op Speurders.nl. Toch kan het zijn dat het product dat je zoekt er vandaag niet is. Gelukkig is er elke dag weer een kans! Wil je zelf actie ondernemen? Plaats dan je eigen “gevraagd-advertentie”.


Wilt u extra informatie over een adverteerder?


toon_alle_advertenties_1_.jpgKlik op “Toon alle advertenties”. Zo weet je direct om wat voor een verkoper het gaat.


Sla de leukste advertenties tijdelijk op!


advertenties_bewaren_1_.jpgAls je aan het zoeken bent, kun je tussendoor de leukste advertenties bewaren. Da’s handig, want dan staan alle voor je interessante advertenties overzichtelijk bij elkaar. Bovendien kun je later je eigen selectie bekijken, zonder dat je ze opnieuw hoeft op te zoeken.


Laat Speurders.nl voor je vinden


zoekturbo_1_.jpgHet is dus niet meer nodig om naar onze site te komen om te controleren of er nieuwe advertenties geplaatst zijn. Je zult nooit meer een advertentie missen! Je kunt ook een “mail zoekopdracht” plaatsen. Dit werkt eenvoudig: Je geeft bij de “mail zoekopdracht” op waarnaar je precies op zoek bent en Speurders.nl kijkt iedere nacht of er nieuwe advertenties zijn geplaatst die daaraan voldoen. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin de gevonden resultaten.


Wist je dat je zoekresultaten op prijs kunt sorteren?

Als je een advertentielijst bekijkt en je klikt op “prijs” dan ziet je direct de artikelen met de laagste prijzen bovenaan staan.

prijs_1_.jpg

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.