Afschrijving doorlopende promo

Wanneer wordt de promotie afgeschreven?

Je advertentie blijft 56 dagen online staan. Kies je voor een doorlopende promotie, houd er dan rekening mee dat de promotie doorloopt totdat je de promotie beëindigd of stopzet. Wanneer een advertentie verloopt, wordt ook je promotie stopgezet. Het kan voorkomen dat dit halverwege een verlenging gebeurt en dat het bedrag afgeschreven wordt. Vergeet dan niet je advertentie te verlengen want anders raak je de resterende promotiedagen kwijt. De einddatum van de promoties  staat aangegeven bij de desbetreffende promotie. 

Looptijd van de verschillende promoties

Homepagetopper per drie dagen, om de drie dagen wordt het bedrag afgeschreven. Dus in de eerste looptijd van de advertentie: 19 x afgeschreven.  

Rubriekstopper per zeven dagen, om de week wordt het bedrag afgeschreven. Dit houdt dus in dat het bedrag 8 x wordt afgeschreven gedurende de eerste looptijd van de advertentie.

Fototopper per zeven dagen, om de week wordt het bedrag afgeschreven. In de eerste periode wordt deze promo 8 x afgeschreven. 

Opvallende achtergrond per 28 dagen. Dit betekent dat het bedrag 2 x afgeschreven wordt gedurende de eerste looptijd van de advertentie. 

Omhoog plaatsen. Je kunt je advertentie meerdere dagen omhoog laten plaatsen. Het bedrag wordt in één keer in rekening gebracht. Bij een omhoogplaatsing van meerdere dagen wordt de advertentie elke dag op het tijdstip waarop je de promo hebt gekocht, nog een keer omhoog geplaatst. Wellicht handig om hier rekening mee te houden.  

Heb je meer vragen? Stel ons een vraag.