Advertentie in archief

Archief

Wanneer je advertentie is verlopen of wanneer je deze verwijdert, wordt deze automatisch verplaatst naar je archief. Hier blijft de advertentie maximaal 56 dagen bewaard. Vanuit je archief kun je de advertentie eenvoudig weer online plaatsen door op de knop PLAATS te klikken.
Na 56 dagen wordt de advertentie definitief verwijderd. Je ontvangt hierover geen extra bericht.

Belangrijk:
Wanneer je de optie 'Ik wens geen Speurders.nl bevestigingsmails te ontvangen' uit hebt staan, ontvang je geen bericht wanneer je advertentie bijna verloopt.