Advertentie opslaan als concept

Opslaan als concept

Je kunt je advertentie ook eerst nog OPSLAAN ALS CONCEPT. De advertentie wordt dan automatisch in de map concepten geplaatst. Hier blijft de advertentie maximaal 56 dagen bewaard. Je kunt de advertentie nu op een later tijdstip nog eenvoudig online plaatsen door op de knop PLAATS te klikken.

Wanneer je voor deze advertentie al een promo had aangevinkt, wordt deze niet bewaard in de conceptversie (anders zou je per ongeluk betalen voor een advertentie die niet online staat).
Wil je toch nog een promo toevoegen? Wijzig dan je advertentie en voeg er opnieuw een promo aan toe!