Opvallende achtergrond

Met een opvallende achtergrond valt jouw advertentie meer op in het advertentieoverzicht. De achtergrond zal in dit overzicht grijs zijn (in plaats van wit) en springt daarom net iets meer naar voren!

Opvallende achtergrond

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Opvallende achtergrond.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie 28 dagen voorzien van een opvallende achtergrond en is deze in het advertentieoverzicht grijs in plaats van wit.