Rubriekstopper

Een advertentie die voorzien is van een Rubriekstopper staat vast bovenaan de pagina binnen de subrubriek. Dit gebeurt afwisselend met andere advertenties voorzien van deze promo

Rubriekstopper

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Rubriekstopper.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een Rubriekstopper en 7 dagen goed zichtbaar bovenaan de pagina van de subrubriek.