Rubriekstopper

Een advertentie die voorzien is van een Rubriekstopper opvalmogelijkheid staat vast bovenaan de pagina binnen de subrubriek. Dit gebeurt afwisselend met andere advertenties voorzien van deze promo. Rubriekstoppers worden daarnaast altijd boven eventuele Topadvertenties getoond.

Rubriekstopper

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Rubriekstopper.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een Rubriekstopper en 7 dagen goed zichtbaar bovenaan de pagina van de subrubriek.