Fototopper

Met een Fototopper staat de door jou eerst geplaatste foto (in een kleiner formaat) bovenaan de pagina binnen de hoofdrubriek. Dit gebeurt afwisselend met andere advertenties voorzien van deze promo.

Fototopper

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Fototopper.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een Fototopper en staat deze 7 dagen bovenaan de pagina van de hoofdrubriek.