Homepagetopper

Met een Homepagetopper is je advertentie standaard vanaf drie dagen zichtbaar op onze homepage, afwisselend met andere advertenties die voorzien zijn van deze promo

Homepagetopper

• Log in op Speurders.nl.
  • Ga naar je naam en klik vervolgens op ADVERTENTIES.
  • Klik op de knop PROMOOT bij de advertentie waar je een promo aan wil toevoegen.
  • Selecteer nu de promo Homepagetopper.
  • Klik op PROMO('S) AFREKENEN en kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, is je advertentie voorzien van een Homepagetopper en voor 3 dagen duidelijk zichtbaar op de homepage van Speurders.nl.